20:20, pon, 22. Jul

“Naj bo svetlo in praznično!” To so božični navdušenci, ki bi že zdaj radi imeli praznični sijaj





Zvezde so nam izdale, katerih pet astroloških znakov je tako neučakanih, da bi radi že zdaj novembra ali pa čisto na začetku decembra okrasili svoje domove z božičnim okrasjem.

Ste opazili, kako nekateri kar ne morejo počakati na božič in novo leto ter začnejo okrasitev že ob prvem novembrskem mrazu? To so naši hitri božični pomočniki, ki komaj čakajo na to, da se prižgejo praznične luči, da postavijo svoja drevesa in nanje dajo svetleče okraske. Ali pa okraske zdaj vneto izdelujejo in bodo čez nekaj dni dejali: “Dovolj je teme, dajmo malo praznično osvetliti dnevno sobo, okna in balkone.” Nekateri so celo taki, da praznične luči na oknih pustijo kar celo leto in jih sploh ne pospravijo.

Ovni so kot božični pionirji, morajo biti med prvimi

Ovni so tisti, ki pravijo: “Zakaj čakati? Božič pride samo enkrat na leto, jaz ne bom čakal! Če je sneg že v gorah, naj bo drevo tudi okrašeno!”

Levi so kralji praznične scene

Levi ne oklevajo, ko pride do božičnega razkošja. Razmišljajo: “Svetlobne girlande, bleščeče kroglice, moj dom je pač oder, božič pa je moja predstava največje noči!”

Dvojčki bi izglasovali, da naj božični prazniki veljajo več mesecev

Dvojčki se dolgočasijo, če čakajo na prihod praznikov. Zanje velja: “Zakaj čakati, ko lahko že zdaj ustvarjamo praznično magijo? Praznujmo kar cele tri mesece!”

Tehtnica že razmišlja o stilskem ujemanju praznične dekoracije

Tehtnice niso samo hitre, so tudi stilsko osveščene. Njihov moto: “Praznična dekoracija mora biti popolnoma usklajena. In če to pomeni, da začnemo novembra, potem začnimo novembra!”

Strelci so praznični popotniki, ki ne marajo čakanja

Strelci so neustrašni popotniki, tudi na praznični dekorativni sceni. “Zakaj bi čakali na božič, ko pa lahko zdaj okrasimo drevo in si že v mislih izberemo praznično destinacijo?”

Teh pet astroloških znamenj je v mislih že pri praznikih, saj so že skoraj do konca odločeni, kako in kje bodo postavili božično drevo, kako ga bodo okrasili, kakšno dekoracijo bodo imeli na mizi, pri vhodu, na balkonu in še kje. Težko jih boste ustavili, ko se bodo odpravili v trgovino po nakupih božične dekoracije. In ne se preveč čuditi, marsikdo od njih že ve, kaj bo njegovim svojcem in prijateljem prinesel Božiček. Zagotovo že imajo seznam daril.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.