20:34, pon, 22. Jul

Zodiak: Odkrivamo pet pozitivnih in pet negativnih lastnosti strelca





Danes se začenja čas strelcev. Da vidimo, s kom imamo opravka, smo pregledali seznam njihovih splošnih lastnosti in ugotavljali z zvezdami, katere so pozitivne in katere negativne.

Astrologija namreč ponuja zanimiv vpogled v človeško naravo, ki nam sicer pokaže dokaj splošne lastnosti. Pri tem ne smemo pozabiti, da je vsak človek edinstven in neponovljiv z lastnostmi in vrednotami, ki so komu drugemu zelo blizu ali pa zelo daleč. A če pogledamo v skupino strelcev, lahko najdemo lastnosti, ki se ponavljajo. Nekatere kar štrlijo ven iz množice, druge so mogoče manj opazne.

Zvezde pravijo, da nekatere značilnosti in lastnosti strelcev lahko vplivajo tudi na njegov značaj in njegovo delovanje. Pa poglejmo, kako so jih razdelile. na pet pozitivnih in pet negativnih lastnosti strelca. Kot rečeno, pri strelcu, ki ga poznate, lahko najdete eno od teh, ki močno izstopa ali pa celo več njih, ki so prepredene v celoto. Dejansko je celo tako, da lahko nekomu pomeni npr. strelčeva iskrenost pozitivna lastnost, nekomu drugemu pa negativna, ker sam ni pripravljen na tako veliko količino iskrenosti.

Pozitivne lastnosti strelca

Optimizem in šaljivost:
Strelci so kot nalezljiv smeh na zabavi. Njihov nalezljiv optimizem in smisel za humor prinašata svetlobo v vsako situacijo. Če se kdaj počutite kot v nevihti, poiščite strelca.

Pustolovski duh:
Strelci so naravni popotniki življenja. Vedno so pripravljeni na nove avanture, ideje in potovanja. Pri njih ni nikoli dolgčas, ker vsak dan vidijo kot priložnost za odkrivanje nečesa novega.

Iskrenost do vseh:
Njihovo srce je na jeziku, vendar s sladkorno glazuro iskrenosti. Če želite slišati resnico, ki vas bo nasmejala, vprašajte strelca. So prijatelji, na katere se lahko vedno zanesete.

Filozofski pristop:
Strelci radi razmišljajo o velikih vprašanjih življenja. Nikoli niso zadovoljni s površinskimi odgovori. Njihov filozofski pristop lahko odpre nova vrata razmišljanja.

Širok duhovni razgled:
Strelci so kot čarodeji. Njihov širok duhovni razgled lahko navdihne in razveseli. Če se želite duhovno razvijati, naj vam bo strelčeva družba vodilo.

Negativne lastnosti strelca

Preveč optimizma:
Včasih so tako optimistični, da se zdi, kot da živijo v čudežnem svetu. To jih lahko pripelje do nerealnih pričakovanj in razočaranj, ko se stvari ne odvijajo po načrtih.

Premalo načrtovanja:
Strelci imajo radi spontane dogodivščine, vendar lahko včasih pozabijo na načrtovanje. To pomeni, da se lahko znajdejo v težavah, ker niso razmislili o posledicah svojih dejanj.

Iskrenost brez filtra:
Njihova iskrenost ima včasih vgrajen megafon. Morda boste slišali več, kot ste pričakovali, in včasih bi radi obdržali stvari zase.

Nezavezanost:
Strelci se težko obvezujejo in so bolj nagnjeni k neodvisnosti. To pomeni, da se lahko v odnosih počutijo zadržane ali se jim težko odprejo.

Izguba zanimanja:
Ker imajo radi novosti, se lahko hitro naveličajo rutine. To velja tudi za odnose. Če se nekaj ne zdi več zanimivo, se lahko hitro ohladijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.