04:23, ned, 15. Sep

Carmen Osovnikar razkrila diagnozo: “Sem se še jaz prestrašila, ker se je zdravnik.”





Resničnostna zvezdnica in vplivnica Carmen Osovnikar je razkrila, kakšne zdravstvene težave jo pestijo.

“Kot veste, poleti se mi je ena stvar zgodila in so me peljali v bolnico in po tistem se je še parkrat ponovilo, sem šla na dodatne preiskave in ta diagnoza je bila, od tega zdravnika specialista potrjena,” je pred kratkim Osovnikarjeva povedala v Instagram storyju.

S svojimi sledilci je zdaj delila še svojo diagnozo, kot je to že nekaj časa obljubljala, da jo bo: “Ko so mene odpeljali v bolnico, takrat so mislili, da imam panični napad, ker sem imela zelo povečan utrip srca. “Takrat je po njo prišlo reševalno vozilo, odpeljali so jo v bolnico. “V rešilnemu mi izmerijo tudi srčni utrip, ampak je bil dokaj normalen. Povprečni srčni utrip je tam nekje med 80 in 90 in je bil normalen,” je dejala.

Kot še sledilcem pojasni, so jo v bolnici poslali na preiskave, ko je začutila, da ji je srce ponovno začelo hitreje biti. “In potem mi naredijo EKG in je bil v enem trenutku srčni utrip 161 in potem panika. In sem se še jaz prestrašila, ker se je zdravnik. Takoj je odšel iz ambulante in prišel še z dvema zdravnikoma nazaj.”

Zdravniki so ji nato rekli, da bo potrebno opraviti še nadaljnje preiskave, posumili so na srčno aritmijo. Osovnikarjeva je pojasnila, da ima srčno aritmijo tudi njena mama.

“Ugotovili so, da imam začetek srčne aritmije in ker sem še dokaj mlada, so rekli, da mi bodo dali tablete, ampak samo za takrat, ko začutim, da mi bo srce začelo spet neenakomerno biti,” je povedala. Upala je, da se ji srčna aritmija ne bo ponovila, a je imela čez tri tedne ponovno težave.

Osovnikarjeva je zaključila, da se bo najbrž še marsikdo našel v njeni zgodbi. Sama ima vrsto aritmije, pri kateri se zelo močno poviša srčni utrip. “Ne znam vam opisati, kako grozen občutek je to,” je dejala. Zdaj se je s strahom soočila in sprevidela, da bo s to diagnozo morala živeti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.