05:26, pet, 5. Jul

Hčerka zaman čaka na informacije po očetovi operaciji: “Oče je ležal na postelji, niti prepoznal nas ni. Čisto neorientiran, zmeden”





Moj oče je v sredo, 22.11. ponoči padel in si zlomil kolk. Naslednji dan so ga baje operirali. Kličemo še isti dan in si rezerviramo termin za posvet z zdravnikom. Naj bi tekom dneva poklical. Klica nismo dobili,” opisuje Matrisha, ki je svoj zapis delila na družbenih omrežjih.
V nadaljevanju pove, da v petek ponovno kličejo in ponovno jim obljubijo, da bo zdravnik poklical. “Spet nič. Popoldan gre brat na obisk k očetu in razen sestre negovalke, tam ni bilo nikogar, ki bi lahko dal kakršnokoli informacijo. Čez vikend itak nobenega zdravnika v bolnici, ki bi karkoli lahko povedal. Včeraj smo šli k njemu na obisk. Nikogar tam, le sestra, ki o mojemu očetu ne ve nič.”

“Oče ležal na postelji, niti prepoznal nas ni. Čisto neorientiran, zmeden. Niti do informacije, kakšne poškodbe ima, kako je z njegovo glavo, glede na to, da ima ogromno podplutbo na glavi in modrico v očesu, ne vemo.”

Ali je imel sploh operacijo? Kako vejo, da je vse ok z njim, če niti ne vejo, kakšen je bil pred padcem? A so koga vprašali? Danes spet kličemo in se naročamo na posvet z zdravnikom. In pravi sestra, bo poklical in še to, da gre oče danes domov. Kaj res? Domov? Mislim, kaj takega, da nikakor ne morem priti do informacij za svojega očeta, tega si pa v današnjem času res nisem zamišljala,” zapiše v nadaljevanju in doda: “Človek pri 91 letih, ki je bil pred tem še popolnoma brihten, priseben, z odličnim spominom, zdaj leži na postelji popolnoma nebogljen. Grozno se počutim in kaj lahko naredim? Samo čakamo lahko … dokler bom imela še potrpljenje.”

Obrnili smo se na Splošno bolnišnico Trbovlje in jih zaprosili za odziv. Objavili ga bomo, ko ga prejmemo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.