05:27, pet, 5. Jul

Kdo so bendi, ki bodo nastopali na silvestrovanjih po Sloveniji?





3, 2, 1 … Srečno novo leto! Že veste, kje boste izrekli te besede? V večjih slovenskih mestih pripravljajo javna silvestrovanja, na spletnih straneh Zavod za turizem smo preverili kakšen glasbeni program pripravljajo za nedaljšo noč v letu.

Silvestrovanje je čas veselja, prijateljstva in novega začetka. Zadnji dan v letu je priložnost, da se poslovimo od preteklega leta in vstopimo v novo s svežim optimizmom. Če še iščejo ideje kam se boste odpravil, vas lahko morebiti pritegne kateri izmed programov spodaj navedenih mest.

MARIBOR:

Zavod za turizem Maribor na svoji spletni strani navede: “Edinstveno mariborsko praznovanje na Trgu Leona Štuklja. Za odlično zabavo več tisoč glave množice na priljubljenem silvestrovanju bo poskrbel mariborski band Zebra.”

PTUJ:

Na spletni strani Zavoda za turizem Ptuj zapišejo, da najdaljšo noč v letu na Ptuju zaznamuje tradicionalno silvestrovanje na prostem, ko praznično vzdušje doseže svoj vrhunec.

Najprej na Pravljičnem Mestnem trgu pripravljajo otroško silvestrovanje ob 11. uri: “Na osrednjem, Pravljičnem Mestnem trgu bodo v novo leto 31. decembra ob 11. uri prvi zakorakali najmlajši. Na razigranem OTROŠKEMU SILVESTROVANJU z Niko Zorjan ter Rokom iz BQL gotovo ne bo manjkalo odštevanja sekund in vzklikov veselja! Otroško silvestrovanje organizira Zavod za turizem Ptuj v soorganizaciji z Radiem Tednik Ptuj.”

Otroškemu silvestrovanju bo sledilo tradicionalno SILVESTROVANJE NA PROSTEM z Recesija bandom od 22. ure dalje, ki ob ritmih glasbe s sabo prinaša vse vznemirjenje najdaljše noči v letu.

CELJE: 

Na celjski spletni strani pa navedejo: “Praznujte silvestrski večer z glasbo: na nepozabnem večeru žive glasbe, radostnih ritmov in popolne harmonije, s katero boste pozdravili leto novih začetkov.” Silvestrovanje na prostem bodo v Celju popestrili LPS in Zvita Feltna, in sicer na Krekovem trgu in z začetkom ob 22. uri.

LJUBLJANA:

Spored silvestrovanj v središču Ljubljane bo dovolj raznovrsten, da bo primeren za ljudi vseh okusov in starosti, navajajo na strani Javnega zavod Turizem Ljubljana. Ob polnoči bo ognjemet z Ljubljanskega gradu osvetlil nebo nad Ljubljano in oznanil pričetek novega leta.

Silvestrovanje na Kongresnem trgu

31. 12., 21.00
Namenjeno je najširšemu krogu obiskovalcev. Izbor izvajalcev zagotavlja zabavo vsem generacijam, s trga pa je tudi eden od najlepših pogledov na ognjemet.

Nastopajo: Klara Jazbec – predskupina, CoverLover, Jana Šušteršič in Lea Sirk, po polnoči Grupa Vigor

Silvestrovanje na Mestnem trgu

31.12., 21.00
Prizorišče je tradicionalno namenjeno ljubiteljem popevk, ki jih izbrani izvajalci navdušujejo vsako leto.

Nastopajo: Helena Blagne in Nuša Derenda.

Silvestrovanje na Pogačarjevem trgu

31. 12., 21.00
Program je namenjen ljubiteljem slovenskih izvajalcev popularne in narodno zabavne glasbe.

Silvestrovanje na Trgu francoske revolucije

31. 12., 21.00
Oder na tej lokaciji je tudi letos namenjen izvajalcem rock glasbe. Nastopajo: Nipke, Trije kralji (Zlatko, Klemen Klemen in RecycleMan), Happy Ol’ McWeasel.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.