20:21, sob, 6. Jul

Legendarni Magneti bodo ob 50. obletnici in na poslovilnem nastopu predstavili novo pesem





Legendarni prekmurski Magneti bodo še zadnjič nastopili 3. decembra v Športni dvorani Benedikt na koncertnem snemanju TV oddaje Moč glasbe nas združuje. Ob tej priložnosti so se po 25-ih letih ponovno zaprli v studio ter bodo na prireditvi predstavili novo pesem, katere posebnost je, da jo bodo peli trije Magnetovi pevci Miha Balažič, Oliver Antauer in Karmen Sreš.

V nedeljo, 3. decembra ob 17. uri se bo v največji slovenjegoriški športni dvorani Benedikt ponovno odvijal glasbeni spektakel v veselem decembru, saj bo potekalo koncertno snemanje »Moč glasbe nas združuje«, ki se po osmih letih vrača v Benedikt, kjer se vse skupaj tudi začelo. Prireditve Moč glasbe nas združuje so med najbolj obiskanimi prireditvami v Slovenskih goricah, kjer gostijo velika domača in tuja glasbena imena ter so poznani predvsem po tem, da obujajo glasbene legende in stare uspešnice.

Na odru bodo izjemni glasbeniki 

Z nami bodo legendarni Džo Maračić Maki, skupina Magnet, ki bo z nami praznovala 50 let, hkrati pa bo to njihov poslovilni nastop, Daniel Popović, od katerega skladba Džuli letos praznuje 40 let, Marjan Zgonc, kralj istrske glasbe Elio Pisak, legendarni Štirje kovači (Kam le čas beži), Aleksander Jež (Bele vrtnice kradel sem zate). Samo za to prireditev pa se bodo zbrali Ptujskih 5, Monroe Band (Jaz potrebujem več), po 33-ih letih 12. nadstropje z Ivanom Hudnikom (Zelene livade s teboj), Mesečniki z Andrejo Čamernik (Ne reci zbogom mi) in ansambel Štrk z Natašo Janžek (Želim si, želim). Nastopili bodo tudi gostje presenečenja.

Glasbene nastope bodo popestrile plesne točke Plesne šole Samba (hip-hop, standardni in latinsko-ameriški plesi) ter folklorni plesalci. Prireditev bosta povezovala Jasna Kuljaj in humorist gasilec Sašo, sporočajo organizatorji in dodajajo: “Dovolite, da vas ponovno popeljemo nazaj v mladost, v čase največjih glasbenih uspešnic. Zabava je zagotovljena.”

Moč glasbe nas združuje navdušuje gledalce od leta 2012

Zabavno-glasbena oddaja »Moč glasbe nas združuje« navdušuje gledalce od leta 2012. Glasbeni program obsega aktualno glasbo, predvsem pa večne uspešnice. Glasbeniki z nami praznujejo svoje jubileje glasbenega ustvarjanja. Poskrbljeno je za profesionalno povezovanje, saj je publika deležna zanimivih in poučnih najav, kot tudi nostalgičnih posnetkov glasbenikov. Kot vedno bo tudi tokrat s humoristom poskrbljeno za dozo ali dve smeha. Producent, scenarist in idejni vodja projekta je Denis Poštrak. Z glasbo ljudi združujemo medkulturno in medgeneracijsko. Oddaje predvajajo številne televizijske postaje po Sloveniji. Naše poslanstvo je ohranjati dobro, staro glasbo in glasbeno dediščino.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.