14:40, sob, 27. Jul

Nesrečo v Slovenski Bistrici, zaradi katere je prišlo do prometnega kolapsa, je povzročil pijan voznik





Včeraj popoldne je prišlo do prometne nesreče na območju Slovenske Bistrice.

Povzročitelj je bil pod vplivom alkohola

“Na območju Slovenske Bistrice smo obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. V nesreči so bila udeležena tri vozila. Moški (pri katerem je preizkus alkoholiziranosti pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola – 0,74 mg/l alkohola) je z osebnim avtomobilom trčil v vozilo, ki ga je vozil drug moški, ki se je v nesreči lažje poškodoval, njegov avtomobil je odbilo v tretjega,” so sporočili iz PU Maribor.

O omenjeni nesreči poročajo tudi na strani Uprave za zaščito in reševanje RS: “Ob 16.28 so na Ljubljanski cesti v Slovenski Bistrici trčila tri osebna vozila. Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj dogodka, nevtralizirali iztekle motorne tekočine, odklopili akumulatorje in nudili pomoč reševalcem NMP ter policiji. Eno poškodovano osebo so oskrbeli reševalci NMP Slovenska Bistrica.”

Po pripovedovanju naših bralcev, je bila Slovenska Bistrica zaradi omenjene prometne nesreče dlje časa sredi prometnega kolapsa, vozila se praktično niso premikala. Nekaj časa po nesreči, se je promet po usmerjanju policistov le začel sproščati, vendar je vse skupaj šlo po polžje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.