22:23, čet, 4. Jul

FOTO: Zaživela Bresterniška pravljica v Krajevni skupnosti Bresternica-Gaj





Že tradicionalno so v Krajevni skupnosti Bresternica Gaj postavili Bresterniško pravljico.
Adventni venec je letos obdan z ročno izdelanimi kozolci, ki jih krasijo likovna dela otrok in krajanov. Med letom so v ta namen organizirali likovni natečaj z naslovom Moj kraj v božičnem času.

Uporabljenih okoli 10.000 lučk

Novost je fotokotiček, kjer boste lahko posneli čudovite fotografije. Uporabili so okoli 10.000 lučk, ki bodo zagotovo popestrile december. “V imenu KS Bresternica-Gaj bi se radi iz srca zahvalili vsem prostovoljcem, ki so več ur z vso srčnostjo soustvarjali našo zgodbo. Brez njih tega ne bi bilo. Zahvala gre tudi društvom, vrtcu in ostalim organizacijam. S takšnimi projekti se še bolj povezujemo in ustvarjamo prijetne medgeneracijske zgodbe,” nam je povedala Dragica Missia iz KS Bresternica-Gaj.

13. dece.bra ob 17. uri  vabljeni na koncert OŠ Kamnica, odvila se bo tudi podelitev najlepših likovnih del. Skupaj bodo vsi zbrali pričakali dedka Mraza in se nato odpravili v dvorano, kjer bo delavnica božičnih okraskov.

Dogajanje se bo zaključilo 24. decembra s polnočnico  v župniji Svetega Križa nad Mariborom ob 20. uri. “Vabljeni, da se nam pridružite v tem najlepšem času,” zaključi.

Foto utrinki:

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.