20:19, čet, 4. Jul

Božički tudi letos s spustom iz strehe Doma Danice Vogrinec Maribor





Veseli december prinaša številne priložnosti za druženje in praznovanje. Med mnogimi prireditvami, ki bodo popestrile predpraznične dni, izstopa tradicionalna Božična čarovnija, ki jo prireja Dom Danice Vogrinec Maribor.

Letošnja čarobna doživetja se bodo odvijala v četrtek, 21. decembra 2023, ob 17. uri v delovni enoti Tabor na Veselovi ulici 3, ter v petek, 22. decembra 2023, prav tako ob 17. uri v delovni enoti Pobrežje na Čufarjevi cesti 9.

Organizatorji dogodka vabijo vse obiskovalce, da se jim pridružijo in skupaj ustvarijo praznično vzdušje. Posebnost letošnje Božične čarovnije je v tem, da bodo obiskovalce pričakali Božički iz družine Doma Danice Vogrinec Maribor. Vabljeni ste, da se pridružite v krogu njihove družine in doživite pristno praznično vzdušje.

Dogodek bo poln čarobnih trenutkov, glasbe, smeha in praznične toplote. Prireditev bo tudi priložnost za skupno ustvarjanje prazničnih spominov ter začetek prazničnega vzdušja, ki nas bo spremljalo skozi ves december.

Božična čarovnija

Dom Danice Vogrinec Maribor tako izraža veselje ob prihajajočih prazničnih dneh in vabi vse obiskovalce, da skupaj ustvarite nepozabno Božično čarovnijo. Pridružite se jim v četrtek, 21. decembra, in petek, 22. decembra, ob 17. uri ter delite čarobnost prazničnega časa v krogu družine Doma Danice Vogrinec Maribor. Vabljeni v praznično toplino, kjer se prepletajo ljubezen, dobrota in radost.

Praznično vzdušje že trka na vrata, zato ne zamudite priložnosti, da skupaj z najbližjimi ustvarite nepozabne trenutke radosti in sreče v družbi Božičkov iz Doma Danice Vogrinec Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.