23:25, čet, 4. Jul

To so božične pesmi, ki ogrejejo srce





Božični čas je obdobje, ko se svet okoli nas preobrazi v čaroben kraj, poln ljubezni, topline in radosti. Ena od najlepših oblik izražanja teh čustev so zagotovo božične pesmi. Preživite praznično obdobje v duhu glasbe in uživajte v najlepših božičnih pesmih, ki vam bodo ogrele srce.

Sveta noč
Sveta noč je zelo priljubljena božična pesem. Njeno besedilo je prevedeno v več kot 300 jezikov, v svetovnem merilu pa velja za najbolj izvajano pesem vseh časov.

“Beli Božič” (White Christmas) – Bing Crosby
Bing Crosby nas s to ikonično pesmijo popelje v zasneženo idilo, kjer se želje po belem božiču uresničijo. Pesem je postala simbol prazničnega obdobja.

“Rad bi bil Božiček” (I Wish It Could Be Christmas Everyday) – Wizzard
Energija te pesmi namiguje na veselje, zabavo in brezskrbnost božičnega časa. Dodajte jo na svoj božični seznam predvajanja za popolno razpoloženje.

“Božična pesem” (The Christmas Song) – Nat King Cole
Nat King Cole z nežnim glasom opeva toplino in čar božiča. Pesem je bila posneta že leta 1946, vendar še vedno ostaja nepogrešljiv del prazničnega vzdušja.

“Zadnji Božič” (Last Christmas) – Wham!
S svojo nalezljivo melodijo in značilnim zvokom 80-ih let nas Wham! spomni na romantiko in pričakovanje ljubezni med prazniki.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.