20:17, pon, 5. Avg

VIDEO: Na avtocesti pijan povozil delavca in zbežal, oglasil se je njegov sodelavec in pokazal nevarne prizore





19. 12. 2023, ob 19.24, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s smrtnim izidom na avtocesti A1, na odseku Tepanje – Slovenska Bistrica, v smeri Slovenske Bistrice, izven naselja Preloge. Voznik osebnega avtomobila je trčil v delavca, izvajalca rednega vzdrževanja avtoceste, ki je tedaj opravljal vzdrževalna dela na odstavnem pasu. Njegove poškodbe so bile tako hude, da je na kraju, kljub pomoči reševalcev, umrl.

Oglasil se je njegov sodelavec Aleš Jelen, njegov odziv objavljamo v celoti:

“Rad bi vam namenil nekaj besed ob tragičnem dogodku,ki se je pripetil in ob izgubi sodelavca… Že tako osovraženi “Darsovci”,ki pač ne počnemo drugega kot guncamo afne in vlečemo bajno plačo naj pripomnim, da smo malo nad MINIMALCEM…opravljamo tudi delo, ki je namenjenja varnosti Vam uporabnikom avtocest v RS!”

“V prvem posnetku opravljam meritev slanosti vozišča s tem preprečujemo morebitno poledico saj je predpisana minimalna slanost vozišča v zimskem času. Kljub vsem opozorilnim znakom na vozilu je večina voznikov slepih ali pa na telefonih…Bog ne daj preusmeriti se na preh.pas ne malo kateri junak pa trobi in veselo dviguje🖕🖕…pač kultura. Drugi posnetek Z DOVOLJENJEM UPORABNIKA!! pa z Andrejem varujeva vozilo v okvari na enem nevarnejših odsekov v smeri Trojan in sicer na počasnem pasu pred Podmiljem….žal je pač tako,da da nas je uporabnik vesel in se zahvaljuje kadar je v stiski.”

 

“Zato pomislite na nas tudi mi smo samo ljudje očetje,sinovi…dedki tudi takrat ko pade kakšna snežinka… Lep miren Božič, srečno in varno v 2024 Vam želim. Aleš”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.