21:31, sre, 3. Jul

Več včerajšnjih prometnih nesreč na območju PU Maribor, povzročili pijani vozniki





Včeraj, 22. 12. 2023, okrog 9. ure in 35 minut, so policisti Postaje prometne policije Maribor izven naselja Pernica ustavili voznik tovornega avtomobila. Voznika so preizkusili z alkotestom, ki je pokazal 0.67 mg/l alkohola v izdihanem zraku. V nadaljevanju postopka so ugotovili, da je vozniku poteklo vozniško dovoljenje. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo, začasno so mu odvzeli tovorno vozilo. Zoper voznika so policisti podali obdolžilni predlog.

Prav tako včeraj, okrog 17. ure, so policisti Postaje prometne policije Maribor na avtocesti iz smeri Maribora proti Slivnici, obravnavali prometno nesrečo. Voznika povzročitelja so preizkusili z alkotestom, ki je pokazal 0,63 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti bodo zoper voznika podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

Okrog 18. ure, so policisti policijske postaje Rače na Slivniški cesta v Sp. Hočah obravnavali prometno nesrečo. Voznika povzročitelja so preizkusili z alkotestom, ki je pokazal 0,74 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti bodo zoper voznika podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

Pridržali pijana voznika 

Okrog 23. ure, so policisti policijske postaje Maribor II na Ljubljanski ulici v Mariboru ustavili voznika osebnega avtomobila. Preizkusili so ga z alkotestom, ki je pokazal 0.68 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so voznika pridržali in podali bodo obdolžilni predlog.

Nekaj minut čez polnoč, so policisti policijske postaje Slovenska Bistrica v Zgornji Polskavi ustavili voznika osebnega avtomobila. Preizkusili so ga z alkotestom, ki je pokazal 0.95 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so voznika pridržali in podali bodo obdolžilni predlog.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.