16:25, čet, 4. Jul

Rekordno praznovanje pravoslavnega novega leta v Mariboru z Zvezdami Granda





Veliko zanimanje za največje praznovanje pravoslavnega novega leta v Mariboru, ki bo v hotelu Draš, doslej.

Predsednik društva Dalibor Ristić je ob tem dejal: “Z veseljem sporočamo, da je naš tradicionalen dogodek, proslava pravoslavnega novega leta, dosegel izjemen uspeh, saj je bil razprodan v rekordnem času. Tokrat pričakujemo rekordno število obiskovalcev, kar ni presenetljivo ob dejstvu, da dogodek sovpada s soboto.”

FOTO: Srpsko kulturno društvo Maribor

“Od samega začetka smo si zadali cilj, da ustvarimo odmeven dogodek, zato smo iskali izjemne izvajalce. Našli smo jih v Srbiji, Beogradu, kjer smo povabili priznane pevce, tekmovalce iz najbolj znanega pevskega šova, Zvezde Granda,” pojasni. Ti izjemni pevci so se prebili skozi zahtevne kvalifikacije, da bi postali Zvezde Granda, in zdaj bodo zasijali na našem odru. “Ponosni smo, da bomo gostili kar tri zvezde, eno celo iz Slovenije, kar obljublja nepozabno glasbeno izkušnjo.”

“Pričakujemo, da bomo združili številne obiskovalce na enem mestu, kar bo hkrati odlična promocija za naše društvo. Upamo, da bo ta izredna proslava pritegnila pozornost širše javnosti in morda navdihnila še koga, da se aktivno pridruži našemu društvu,” še zapiše.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.