20:26, pon, 22. Jul

Ta štiri astrološka znamenja veljajo za zamerljiva, včasih celo maščevalna





Ljudje se različno odzovemo na to, kako nekdo govori z nami in kaj se dogaja okrog nas. Sploh pa, kadar se nas kakšna zadeva dotakne. In nekateri so pri tem občutljivi, hitro zamerijo, nekateri celo razmišljajo o maščevanju.

Pogledali smo, ali imajo posamezna astrološka znamenja take splošne lastnosti, da bi jih lahko pripisali tudi zamerljivost in maščevalnost. Med vsemi nekoliko izstopajo spodnja štiri znamenja, pri katerih se zaradi njihovih splošnih lastnosti najde potencial za dramo in maščevanje.

Škorpijon (23. oktober – 21. november):
Škorpijoni so znani po svoji intenzivnosti čustev in čustveni globini. Ko se počutijo prizadeti ali izdani, lahko hitro razvijejo zamerljivost in se odzovejo z močnimi čustvenimi reakcijami. Maščevalni so lahko v poskusu ohranjanja nadzora nad situacijo.

Rak (21. junij – 22. julij):
Raki so občutljivi in zelo povezani z družino. Ko se počutijo zapostavljene ali ranjene, lahko hitro zgradijo zidove in postanejo zamerljivi. Njihova reakcija na občutke zavrnitve je lahko precej čustvena in maščevalna.

Lev (23. julij – 22. avgust):
Levi imajo radi pozornost in občudovanje, zato se lahko počutijo prizadeti, če se jim zdi, da niso dovolj cenjeni. Znajo biti zamerljivi in dramatični ter se želijo maščevati, da si povrnejo svoj ponos.

Oven (21. marec – 19. april):
Ovni so strastni in impulzivni, zato se lahko hitro odzovejo na situacije, ki jih dojemajo kot osebni napad. Znajo biti zamerljivi in se počutiti potrebne maščevanja, da obnovijo svoj občutek moči.

Seveda je treba upoštevati, da so to splošne značilnosti in ne veljajo nujno za vse posameznike v posameznem astrološkem znamenju. Ljudje so unikatni, na njih sicer lahko  vplivajo astrološke in osebne značilnosti, pa tudi življenjske izkušnje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.