22:27, pet, 5. Jul

Saj ni res, pa je … RTV Slovenija ponovno v prestavitev termina drugega dela oddaje Poglej in zadeni





Kaj se dogaja s predvajanjem drugega dela kultne oddaje Poglej in zadeni?

V ponedeljek smo poročali, da bo drugi del oddaje Poglej in zadeni predvajan v petek. Takšen oglas so namreč na RTV Slovenija zavrteli kar sami, med verjetno eno najbolj gledanih oddaj preteklega tedna, Misiji Malmö, ko so gledalci prvič lahko prisluhnili letošnji slovenski evrovizijski pesmi – Veronika, ki jo poje Raiven.

Reklama, ki so jo predvajali na RTV Slovenija med oddajo Misija Malmö

V ponedeljek smo na RTV Slovenija, naslovili novinarska vprašanja, če omenjeno drži in če bo v petek predvajan drugi del oddaje Poglej in zadeni? Prav tako nas je zanimalo, če so bile v oddaje narejene kakšne spremembe? Glede na to, da so prvič predvajanje umaknili z razlogom, da naj bi bila tehnično neustrezna, oz. vsaj bi naj bili nekaterih arhivskih posnetki, iz katerih je oddaja pretežno sestavljena.

Zakaj toliko sprememb?

Na naša vprašanja niso odgovorili, temveč so zgolj zapisali: “Drugi del Poglej in zadeni bo predvajan v soboto, 27. januarja, ob 21.05 na TV SLO 2.” Pojasnila, zakaj so predvajali oglas, da bo oddaja na sporedu v petek, torej nocoj ob 20. uri in na prvem programu, nismo dobili. Prav tako niso pojasnili, če so bile v oddaje narejene kakšne spremembe.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.