10:19, sob, 3. Avg

Ko smeh zamenjajo solze: “Danes bi moral biti dan, ko bi me operirali. Zaradi stavke je operacija odpovedana”





V oddaji Moja zgodba smo gostili Nino Golub, znano fotografinjo, ki je uspela shujšati več kot 75 kilogramov.

Priznala nam je, da živi bolj polno življenje, a žal je s shujšanjem prišla odvečna koža, ki je precej moteča, prav tako nastajajo rane. Danes bi moral biti tisti dan, ko bi jo morali operirati. Pred dnevi pa je dobila klic. Sporočili so ji, da se tudi Bolnišnica Novo mesto pridružuje stavki in da operacijo odpovedujejo.

Smeh so zamenjale solze žalosti. “Zavedam se, da so številni, ki potrebujejo bolj pomembne operacije, kot je moja. Pa vendar sem občutila, kako je. Na takšno operacijo se pripravljaš več mesecev. Ker sem samostojna podjetnica, sem napovedala zaprtje fotografskega studia za dva meseca. Ker imam dva mala otroka, sem se dogovorila za pomoč in varstvo,” je povedala.

“Nato pa en klic spremeni vse. Zadevo sem prespala, se sprijaznila, saj pravijo, da se vse zgodi z razlogom. Odprla sem nove termine za fotografiranja in kot vedno so me tudi tokrat moje stranke podprle. Hvala jim, zaradi vas zrem bolj optimistično naprej,” je še dodala Nina, ki še ne ve, kdaj bo znan nov datum operacije.

Dejali so ji, da ga bodo sporočili v roku dveh mesecev.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.