19:21, sre, 3. Jul

Končal kariero smučarja, a Štefan Hadalin padel in si razbil glavo, urgentno prepeljan v bolnišnico





Slovenski smučar, ki je pred dnevi sporočil, da končuje kariero profesionalnega smučarja, je razkril tudi, kaj se skriva za poškodbo njegove glave oziroma arkade nad desnim očesom. Pristal je celo v bolnici, navaja portal Njena.si.

Štefan Hadalin je pred dnevi presenetil z oznanitvijo konca kariere. Na tiskovni konferenci pa se je pojavil z novimi šivi na področju nad desnim očesom. Med gostovanjem v jutranjem programu Radia 1 je voditeljem razkril, da ne gre za športno poškodbo, ampak da je “razbito arkado” staknil doma. Zato je Denisa Avdića seveda hitro zanimalo, kaj se je zgodilo. Pojasnilo pa v resnici ni tako zelo nedolžno.

Dva dneva preživel v bolnišnici na opazovanju

“Prejšnji teden sem bil doma bolan, imel sem neko trebušno virozo. Sredi noči sem šel bruhat in je prišlo do padca pritiska, tako pravijo, padel sem v nezavest in so me morali nato urgentno odpeljati v bolnico, kjer sem bil dva dneva na opazovanju. Neprijetne stvari, ampak sem tudi v taki nesreči spoznal, kako lepo in dragoceno je, da si na koncu zdrav in da se lahko gibaš, ter kako dobri so ti ljudje v zdravstvu, ki skrbijo za ljudi, ki se poškodujejo,” je pojasnil slovenski smučar.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.