21:24, pon, 8. Jul

Boleče slovo od pokojnega mladega glasbenika: Matevžev glas mi je vedno segel do srca





Včeraj smo poročali, da je v nesreči življenje izgubil 28-letnik, ki je zapeljal z ceste in trčil v drevo. Od njega se številni poslavljajo na družbenih omrežjih, njegova smrt jih je prizadela.

V godbi Cerklje so zapisali: “Matevž, z igranjem klarineta in s prelepim petjem si nas znal ganiti in nam privabiti solze na lica. Tiste solze so nas božale po licih … današnje solze pa režejo in bolijo. Hvala za vse! Počivaj v miru.”

“Ni besed ob boleči izgubi čudovitega mladeniča, pevca, klartista, dobrodelnega na vseh podrocjih😇💛✨ z lepim srcem️. Naj se vaša srca napolnijo z močjo, da bo zmoglo prenesti bolečino, ki je zadana ob boleči izgubi. Iz 💛 moje in naše iskreno sožalje. Naj bdi nad vami kot Angel, ki vas varuje,” je zapisala Darja.

Sonja pa je napisala: “Matevžev glas mi je vedno segel do srca, tudi sopevci na koru ga bomo zelooo pogrešali. Naj angelčki varujejo njegovo svetlo dušico na poti v onostranstvo…”

“Matevž, hvala za vse lepe in vesele skupne trenutke na odrih…nekoč in nekje se spet srečamo. Iskreno sožalje družini in bližnjim,” je komentar Tine. Saša pa: “Ni bila samo glasba tista s katero si se nas dotaknil, ampak tudi topla beseda in razgledanost ter tvoja pripravljenost pomagat. Moji najljubši spomini pa mi bodo ostali z oratorija in centra. Iskreno sožalje vsem domačim in prijateljem.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.