11:23, ned, 7. Jul

Zaradi tega bo v Murski Soboti in okolici povečana prisotnost policistov





Policija bo na jutrišnji nogometni tekmi U21 moških reprezentanc Slovenije in Bosne in Hercegovine uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

V petek, 22. 3. 2024 ob 18. uri bo v Murski Soboti odigrana kvalifikacijska nogometna tekma U21 moških reprezentanc Slovenije in Bosne in Hercegovine. Ker se na javni prireditvi pričakuje tudi večje število navijačev iz Slovenije in Bosne in Hercegovine, bo Policija izvajala poostrene aktivnosti s ciljem zagotovitve varnosti udeležencev na prireditvi, ostalih občanov in njihovega premoženja.

Zaradi tega bo v tem času v mestu Murska Sobota in tudi ožji ter širši okolici povečana prisotnost policistov.

“Zaradi dokumentiranja morebitnih kršitev javnega reda in miru ter drugih odklonskih dejanj, pred in med samo prireditvijo, bo Policija uporabljala tehnična sredstva za fotografiranje, video ter avdio snemanje, tako na stadionu kot tudi v samem mestu. Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih Policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja,” so sporočili iz PU Murska Sobota.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.