17:30, pet, 5. Jul

Astrološka napoved za vikend. Zvezde kažejo, kje so priložnosti za ljubezen in kam se odpraviti s prijatelji





Pred nami je vikend, ki nekaterim prinaša še zadnji del daljšega ali krajšega dopusta ali pa mu bo povsem običajen vikend. Naj bo tako ali drugače, prav vsem prinaša nekaj priložnosti za druženje, ljubezen, utrjevanje prijateljstva. Astreološka napoved pa daje še nasvete, kam se lahko odpravite.

Oven (21. marec – 19. april):
Ljubezen in družina: Ta vikend boste v središču pozornosti svojega partnerja ali družine, ki vam bo prinesla bližino in veselje. Samski bodo morda našli priložnost za ljubezen na družabni večerji.
Prijateljstvo: S prijatelji boste uživali v sproščenem vzdušju. Skupaj se lahko odpravite na zabavo, izlet ali preprosto uživate ob druženju in pogovoru.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku narave ali aktivnosti na prostem, kot je pohod ali piknik. Sprostite se in uživajte v svežem zraku.

Bik (20. april – 20. maj):
Ljubezen in družina: Bikom se obeta stabilen in prijeten vikend v družbi svojega partnerja ali družine. Pri tem bodo lahko okrepili vezi. Samski bodo lahko našli priložnost za ljubezen pri kaki skupni dejavnosti z drugimi.
Prijateljstvo: Vaši prijatelji vas bodo podpirali in vam nudili tolažbo v primeru stresa ali težav. Skupaj lahko načrtujete sproščujoče dejavnosti, kot je ogled filma ali večerja v restavraciji.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku lokalne tržnice, umetniške razstave ali prireditve v mestu. Sprostite se in uživajte v kulturnih dogodkih v vašem okolju.

Dvojčka (21. maj – 20. junij):
Ljubezen in družina: Dvojčki bodo imeli ta vikend pestro družabno življenje, vendar se lahko znajdejo v dilemi glede romantike. Samski boste imeli priložnost za nova poznanstva, vendar se morda odločite za ohranitev neodvisnosti.
Prijateljstvo: Vaši prijatelji bodo iskali vašo družbo in se želeli povezati z vami. Skupaj lahko načrtujete izlet, zabavo ali preprosto klepetate ob kavi.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku novega kraja ali dogodka, kjer boste lahko spoznali nove ljudi in doživeli nekaj novega. Bodite odprti za raziskovanje in avanture.

Rak (21. junij – 22. julij):
Ljubezen in družina: Vikend bo čas za družinske dejavnosti in tesno povezovanje s partnerjem. Samski bi lahko našli ljubezen med družinskimi dogodki ali med zabavami.
Prijateljstvo: S prijatelji se odpravite na sproščujoč izlet v naravo ali na piknik v parku. Lahko organizirate tudi domačo zabavo ali večerjo, kjer boste lahko delili prijetne trenutke.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku obmorskega kraja ali jezera, kjer se boste lahko sprostili ob vodi in uživali v naravi.

Lev (23. julij – 22. avgust):
Ljubezen in družina: Leve ta vikend čaka romantičen in strasten čas s partnerjem. Lahko se odločite za spontani izlet ali romantično večerjo v dvoje. Samski boste imeli priložnost za vznemirljiva nova poznanstva.
Prijateljstvo: S prijatelji boste uživali v druženju in zabavi. Skupaj se lahko odpravite na dogodek ali preprosto preživite čas ob klepetu in smehu.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku gledališča, koncerta ali kulturnega dogodka v mestu. Lahko se odločite tudi za aktivnosti na prostem, kot je pohod ali športna dejavnost.

Devica (23. avgust – 22. september):
Ljubezen in družina: Device bodo ta vikend posvetile čas svoji družini in domačemu okolju. Lahko se lotite skupnih projektov ali preprosto uživate v sproščenem vzdušju doma. Samski boste morda našli ljubezen v krogu družine ali med prijatelji.
Prijateljstvo: S prijatelji se lahko podate na izlet v naravo ali na sproščujočo dejavnost, kot je piknik ali družabna igra. Lahko se tudi zberete za skupno kuhanje ali delavnico.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku podeželske kmetije ali vinogradniškega posestva, kjer boste lahko uživali v naravi in lokalni kulinariki.

Tehtnica (23. september – 22. oktober):
Ljubezen in družina: Tehtnice bodo ta vikend uživale v harmoničnem vzdušju doma ali v družbi svojega partnerja. Lahko se odločite za romantičen izlet ali preprosto preživite čas v dvoje. Samski bodo imeli priložnost za nova poznanstva na družabnih dogodkih ali zabavah.
Prijateljstvo: S prijatelji se lahko odpravite na kulturni dogodek, kot je razstava ali gledališka predstava. Lahko se tudi zberete za klepet ob kavi ali na kosilu v prijetnem okolju.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku mestnega parka ali botaničnega vrta, kjer boste lahko uživali v lepih razgledih in sproščujočem okolju.

Škorpijon (23. oktober – 21. november):
Ljubezen in družina: Škorpijoni bodo ta vikend intenzivno povezani s svojim partnerjem in družino. Lahko se odločite za romantičen izlet ali sproščujočo dejavnost v domačem okolju. Samski bodo imeli priložnost za strastna in globoka poznanstva.
Prijateljstva: S prijatelji se lahko odpravite na adrenalinski športni dogodek, kot je paintball ali plezanje. Lahko se tudi zberete za skupno večerjo ali druženje ob ognju.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku naravnega rezervata ali raziskovanju skrivnostnih krajev v bližini. Lahko se odpravite na nočno opazovanje zvezd ali na potepanje po mestnih ulicah.

Strelec (22. november – 21. december):
Ljubezen in družina: Strelci bodo ta vikend raziskovali in odkrivali nove stvari v družbi svojega partnerja ali družine. Lahko se odločite za avanturističen izlet ali za spontane dejavnosti na prostem. Samski bodo imeli priložnost za navdihujoča poznanstva med potovanji ali na družabnih dogodkih.
Prijateljstvo: S prijatelji se lahko podate na pustolovščino v naravi ali na športni dogodek, kot je kolesarjenje ali pohod. Lahko se tudi zberete za skupno potovanje ali raziskovanje lokalnih znamenitosti.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku oddaljenega kraja ali naravne znamenitosti, ki ste je že dolgo želeli videti. Lahko se odpravite na izlet v gore ali na kratek izlet v sosednje mesto.

Kozorog (22. december – 19. januar):
Ljubezen in družina: Kozorogi bodo ta vikend posvetili čas svojemu partnerju ali družini, gradili bodo trdne temelje v svojih odnosih. Lahko se odločite za romantičen izlet v naravo ali za sproščujočo dejavnost doma. Samski bodo imeli priložnost za resna in dolgoročna poznanstva.
Prijateljstvo: S prijatelji se lahko podate na poučen izlet ali na kulturni dogodek, kot je razstava ali muzej. Lahko se tudi zberete za skupno večerjo ali za pogovor ob kavi.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku zgodovinske znamenitosti ali mestnega trga, kjer boste lahko uživali v kulturni dediščini in lokalni kulinarični ponudbi.

Vodnar (20. januar – 18. februar):
Ljubezen in družina: Vodnarji bodo ta vikend eksperimentirali in iskali nove načine izražanja ljubezni do svojega partnerja ali družine. Lahko se odločite za nenavaden izlet ali za presenetljivo dejavnost, ki bo osvežila vaše odnose. Samski bodo imeli priložnost za nenavadna in vznemirljiva poznanstva.
Prijateljstva: S prijatelji se lahko odpravite na dogodek z alternativno tematiko ali na glasbeni festival. Lahko se tudi zberete za ustvarjalno delavnico ali za skupno športno aktivnost.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku nenavadnega kraja ali ekološke kmetije, kjer boste lahko spoznavali nove načine trajnostnega življenja. Lahko se odpravite na kolesarski izlet ali na potovanje z vlakom.

Ribi (19. februar – 20. marec):
Ljubezen in družina: Ribe bodo ta vikend poglobile svoje čustvene vezi s partnerjem ali družino, se posvetile intenzivnemu in globokemu povezovanju. Lahko se odločite za romantičen oddih ali za intimen čas v dvoje. Samski bodo imeli priložnost za čustvena in duhovna poznanstva.
Prijateljstvo: S prijatelji se lahko podate na umetniški dogodek ali na meditativno srečanje. Lahko se tudi zberete za skupno duhovno prakso ali za izmenjavo idej in stališč.
Ideja za izlet: Razmislite o obisku duhovnega centra ali naravnega zdravilišča, kjer boste lahko negovali svoje telo in duha. Lahko se odpravite na romantičen izlet ob vodi ali na potovanje v kraje, ki vas navdihujejo in vam prinašajo notranji mir.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.