07:22, pet, 5. Jul

Sprva bo sončno, popoldne pa spremenljivo s kakšno ploho





Danes dopoldne bo sončno. Popoldne bo v notranjosti Slovenije spremenljivo oblačno s kakšno ploho, lahko tudi zagrmi. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 26 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V ponedeljek bo večinoma oblačno. Nastajale bodo krajevne padavine, lahko tudi kakšna nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, najvišje dnevne od 16 do 20, na Primorskem do 23 stopinj Celzija.

Obeti

V torek bo spremenljivo do pretežno oblačno s posameznimi plohami. V sredo bo pretežno oblačno. Krajevne padavine se bodo iznad zahodnih krajev postopno širile proti vzhodu.

Vremenska slika: Na obrobju območja visokega zračnega tlaka s središčem nad Baltikom priteka v višinah k nam nekoliko hladnejši in občasno bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo dopoldne sončno, popoldne pa bodo predvsem v hribovitem svetu nastajale krajevne plohe in tudi kakšna nevihta. V ponedeljek bo ob severnem Jadranu deloma jasno, drugod pa povečini oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami.

Biovreme: Danes in v ponedeljek vreme večini ljudi ne bo povzročalo opaznih težav s počutjem.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.