16:16, ned, 30. Jun

Do TrojicaFesta le še en mesec, poleg koncertov spet tudi Vinska galerija in Kiblflajšfest





V Sveti Trojici se že pripravljajo na letošnjo izvedbo TrojicaFesta. Ta bo od 13. junija do 16. junija 2024, poleg večernih koncertov pa bo ponovno tudi čez dan veliko dogajanja.

Na štirih velikih koncertih bodo obiskovalci lahko slišali in videli več nastopajočih. Na velikem odru bodo namreč duo Maraaya (četrtek 13. junij 2024), skupini Siddharta (petek 14. junij 2024) in Kingston (sobota, 15. junij 2024) ter  Danijela Martinović  (nedelja, 16. junij 2024).

To pa pravzaprav še ni vse, kar se bo dogajalo na TrojicaFestu 2024.

Kiblflajšfest in Vinska galerija

“Prav nič ne skrivamo, da je vinskih in kulinaričnih užitkov na tem festivalu vedno v izobilju, zato se že veselimo, da vas znova pozdravimo na najokusnejšem dogodku TrojicaFesta – Vinska galerija in Kiblflajšfest,” so zapisali  na Facebook strani VisitTrojica Zavoda za turizem Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

V petek, 14. junija 2024, bosta namreč od 17. do 21, ure v Samostanski kleti tako Vinska galerija kot Kiblflajšfest. “Naši cenjeni vinarji iz Štajerske bodo z nami, prav tako tudi lokalni ponudniki domačega Kiblflajša. Dogajanje bo potekalo v samostanski kleti in na vrtu pred njo, kar pomeni, da boste lahko uživali v odličnih okusih občutno blizu glavnega odra, kjer se bo odvijal spektakularen koncert,” so še dodali. Ob vstopu bodo obiskovalci plačali vstopnino in s tem tudi spominski kozarec, ki ga bodo lahko odnesli domov.  Ena vstopnica velja tako za degustacije vin kot Kiblflajšfest.

Ob tem pa pripravljajo še več kulinaričnih in kulturnih dogodkov, animacij za otroke in druge zanimive aktivnosti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.