07:36, sre, 3. Jul

Energija plus ponuja 99% popust na ceno električne energije za tiste, ki čakajo na postavitev samooskrbne sončne elektrarne





V luči povpraševanja po obnovljivih virih energije in v duhu trajnostnega razvoja so v Energiji plus pripravili izjemno akcijsko ponudbo za svoje bodoče in sedanje odjemalce. Vse do postavitve samooskrbne sončne elektrarne podjetje ponuja kar 99% popust na ceno električne energije za odjemalce, ki se odločijo za priklop samooskrbne sončne elektrarne.

Ponudba je namenjena spodbujanju posameznikov k investiciji v lastno samooskrbno sončno elektrarno, kar ne le prispeva k zniževanju emisij ogljikovega dioksida, ampak tudi k dolgoročnem občutnem zmanjšanju stroškov električne energije. “Naš cilj je omogočiti odjemalcem, da naredijo korak naprej k samozadostnosti, hkrati pa zmanjšajo svoj ogljični odtis. S to akcijo želimo pokazati, da je prehod na zeleno energijo ne samo nujen, ampak tudi dostopen,” pravi mag. Alan Perc, direktor podjetja Energija plus.

Akcija 99% popust na ceno električne energije je namenjena vsem novim in obstoječim odjemalcem, ki se odločijo za namestitev sončne elektrarne in velja do 30. 6. 2024, zato le pohitite.

Energija plus je s to akcijo postavila mejnik v spodbujanju uporabe obnovljivih virov energije. “Ponosni smo, da lahko vodimo z zgledom na področju energetske učinkovitosti i inovacij,” dodaja mag. Alan Perc. Podjetje pričakuje, da bo ta akcija dodatno pripomogla k zmanjšanju odvisnosti od fosilnih goriv in promoviranju trajnostnih praks med slovenskimi odjemalci.

Za več informacij o akciji obiščite spletno stran Energije plus ali pokličite na telefonsko številko 02 220 06 68.

PR

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.