13:29, sre, 3. Jul

BraveRun (Tek pogumnih) že desetič gostuje na Mariborskem Pohorju





Zavežite vezalke svojih tekaških čevljev in se pripravite na avanturo polno adrenalina! BraveRun je super priložnost, da se povežete kot ekipa in družina, skupaj premagate ovire in izzive, kot jih še ne poznate. Ne glede na to ali ste rekreativni atlet ali tekaški novinec, Braverun vam na razgibanem Pohorju obljublja nepozaben dan poln smeha, sodelovanja in blata.

Na Mariborskem Pohorju se bo 1. junija že deseto leto zapored odvijala prepoznavna tekaška preizkušnja BraveRun (Tek pogumnih). Udeleženci boste lahko izbirali med tremi različnimi progami, dolgimi 3, 5 ali 10 kilometrov. Na njej lahko sodelujejo tako posamezniki kot manjše ali večje skupine prijateljev, sodelavcev in družine.

Start in cilj v izteku Snežnega stadiona

Na letošnji prireditvi bosta start in cilj urejena v izteku Snežnega stadiona, vmes pa bo treba na osnovni 5-kilometrski progi premagati 25 atraktivnih ovir, na 10-kilometrski (dva kroga) 50 ovir in na kratki progi 20. Med ovirami bo nekaj že poznanih in priljubljenih iz preteklih let, kot so prečkanje ribnika, vzpon na 1/3 smučarskega štadiona, splav na vodi, preskok ognja, plezanje v 70-stopinjski klanec, nošenje bremena, blato ter seveda legendarna 40-metrska drča v cilj! Pripravljamo vam tudi nekaj presenečenj.

BraveRun se bo prvo soboto v juniju začel ob 11. uri. Prijave bodo za vse možne tudi na dan dogodka, vendar zaradi manjše gneče in zagotovitve nagrad, organizatorju priporočajo, da zainteresirani tekači prijavo opravite prej preko uradne spletne strani organizatorja. Na omenjeni strani so na razpolago vse osnovne informacije o poteku prireditve in prijavnini. Ta poleg startnine vključuje še majico z motivom dogodka in nagrade za vse udeležence, višina prijavnine pa je odvisna od števila prijavljenih oseb v skupini.

“Pogumni tekači in pogumni navijači, se vidimo na razmočenem terenu, kjer si boste dokazali, da zmorete tudi nemogoče!” je povedal organizator prireditve, Jože Perčič.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.