07:20, sre, 3. Jul

VIDEO: Na MTV-ju prva slovenska afrobeat izvajalka





Alya Elouissi se je v zgodovino zapisala kot prva slovenska afrobeat izvajalka. Tokrat predstavlja videospot nove pesmi Give Me Your Time, ki se že predvaja na MTV Base West, SoundcityTV in HipTV, skladba pa je že več tednov uspešno na lestvicah Top 100 Nigeria, Best of Nigeria 2024 in drugih.

Pred kratkim je mlada pevka in igralka slovensko-alžirskih korenin Alya Elouissi izdala svojo novo pesem Give Me Your Time, ki je nastala v sodelovanju z uspešnim londonskim pevcem Romelom in Sony Music producentom Slic Vicom, med drugim tudi producentom velikih WizKid in Tinie Tempah. S tem se je Alya Elouissi zapisala v zgodovino kot prva slovenska afrobeat izvajalka.

Videospot, ki je bil posnet septembra na ulicah sončnega Londona, se že predvaja na velikih MTV Base West, SoundcityTV in HipTV, ki so največji televizijski glasbeni kanali Afrike.

“Ne morem verjeti, da se najin spot predvaja na MTV-ju. Takšnega uspeha z Romelom sploh nisva pričakovala, ko sva pesem napisala in posnela nekega lanskega popoldneva v studiju… Po prvem televizijskem predvajanju sem dobila toliko lepih sporočil in podpore od vsepovsod, predvsem iz Afrike in res sem srečna, da je najina pesem ljudem tako všeč, jim prinaša pozitivno energijo in jih napleše,” navdušeno pove Alya.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.