05:36, sre, 3. Jul

FOTO: Na Destrniku s ponosom podelili priznanja, plaketa občine pripadla Milanu Zveru





Občina Destrnik prazuje 26. občinski praznik. Včeraj se je odvila osrednja proslava, kjer so bila s ponosom podeljena priznanja posameznikom, ki so s svojim delom in predanostjo izjemno prispevali k razvoju občine ter širše skupnosti.

Plaketo Občine Destrnik je prejel dr. Milan Zver za svoj izjemen prispevek na področju znanosti, šolstva in političnega udejstvovanja tako doma kot v tujini.

Zlato priznanje Občine Destrnik je bilo podeljeno gospodu Feliksu Majeriču za njegovo dolgoletno aktivno delovanje v družbenem življenju Občine Destrnik.

Občina Destrnik podeljuje priznanje županje mag. Dragu Skurjenemu, ravnatelju JVIZ OŠ Destrnik-Trnovska Vas, za dolgoletno uspešno delo na področju vzgoje in izobraževanja.

Priznanje županje so prejeli naslednji študenti:

VALERIJI MALEK za uspešno zaključen študij na Višji strokovni šoli Šolskega centra Ptuj ter pridobljen strokovni naziv EKONOMISTKA.
ALJAŽU MURŠECU za uspešno zaključen študij na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani ter pridobljen strokovni naziv DIPLOMIRANI ZDRAVSTVENIK.
TOMAŽU PESKU za uspešno zaključen študij na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru ter pridobljen strokovni naziv MAGISTER INŽENIR STROJNIŠTVA.
NEJCU PESKU za uspešno zaključen študij na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru ter pridobljen strokovni naziv MAGISTER INŽENIR STROJNIŠTVA.
NEJI HRASTAR za uspešno zaključen študij na Fakulteti za vede o zdravju Univerze na Primorskem ter pridobljen strokovni naziv DIPLOMIRANA KINEZIOLOGINJA.
SAŠU SERDINŠEK EKARTU za uspešno zaključen študij na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani ter pridobljen strokovni naziv MAGISTER KINEZIOLOGIJE.
MONIKI HAMERŠAK za uspešno zaključen študij na Višji prometni šoli Maribor ter pridobljen strokovni naziv INŽENIRKA LOGISTIKE.

Nekaj foto utrinkov:

Več v Občinskem informatorju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.