05:37, sre, 3. Jul

Kandidat za evropskega poslanca David Klobasa, v Mariboru razpravljal o prihodnosti





V soboto, 1. junija, je dopoldan pred Hišo Stare trte na Lentu v Mariboru potekal pogovor s kandidatom za evropskega poslanca Davidom Klobaso.

Dogodek je bil priložnost za razpravo o viziji prihodnosti, s posebnim poudarkom na ključnih temah, kot so zdravstvo, gospodarstvo, kmetijstvo, regionalni razvoj in migracije.

David Klobasa je svoje poglede na te pomembne teme delil z vrsto uglednih lokalnih sogovornikov: Sabina Markoli, doktorica dentalne medicine in podpredsednica Strokovnega združenja zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov, Lidija Divjak Mirnik, svetnica Mestnega sveta MO Maribor in nekdanja poslanka v Državnem zboru Republike Slovenije, Smiljan Škarica, podjetnik in lastnik frizerskega salona z dolgoletno tradicijo, ter predsednik sekcije frizerjev pri Obrtni zbornici Slovenije, Kim Slokan, podjetnica in lastnica uspešne multibrand trgovine Allegria, Bernard Memon, direktor območne službe Maribor Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje in Bernarda Vogrin, doktorica medicine, pediatrinja in vodja ambulante Pedenjped v Lenartu.

Dogodek je načel poglobljeno razpravo o ključnih izzivih in priložnostih, s katerimi se sooča regija, ter vizijah za boljšo prihodnost.

Več v Občinskem informatorju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.