05:46, sre, 3. Jul

Mini festival v naravi v občini Hoče – Slivnica





Občina Hoče – Slivnica v sodelovanju z Botaničnim vrtom Univerze v Mariboru in Konservatorijem za glasbo in balet Maribor pripravlja nepozabna doživetja v prijetnem okolju botaničnega vrta v Pivoli. Na voljo bo pester in zanimiv program, ki bo razveselil ljubitelje glasbe, vrtnic in kulture, ter tudi tiste, ki jih zanima opazovanje zvezdnega neba.

13. do 16. junija organizator občine Hoče-Slivnica v sodelovanju z Botaničnim vrtom Univerze v Mariboru in Konservatorijem za glasbo in balet Maribor pripravlja mini festival v naravi.

Četrtek, 13. junij: Ob 19.00 bo koncert skupine IL DIVJI, ki bo poskrbel za energičen začetek festivala.

Petek, 14. junij: Ob 18.00 se bo odvil VEČER PESMI IN ARIJ oddelka za petje Konservatorija Maribor, ob 19.30 pa bo v Rozariju botaničnega vrta dogodek VRTNICE IN VINO, ki bo združil glasbo in kulinariko (vstopnina 15 EUR).

Sobota, 15. junij: Dan bo namenjen filmskim navdušencem z dogodkom KINO NA PROSTEM. Ob 18.00 bo predvajana animirana družinska pustolovščina KUNG FU PANDA 4, ob 21.00 pa sledi akcijska drama KASKADER. Večer se bo zaključil ob 23.00 z opazovanjem zvezdnega neba v Botaničnem vrtu UM.

Nedelja, 16. junij: Ob 18.30 bo glasbeno potovanje v Francijo z naslovom POD PARIŠKIM NEBOM, kjer bodo nastopili Inga Ulokina (violina), Marina Igritskaya (sopran) in Olga Ulokina (klavir). Posebna baletna gostja bo Danaja Šifrer.

Vsi dogodki so brezplačni, razen dogodka Vrtnice in vino.

Od 24. marca do septembra je odprt vsak dan od 9.00 do 19.00, v oktobru do 18.00 in v novembru ter decembru do 16.00, ob nedeljah pa je ponovno zaprt. Vstopnina znaša 6,00 € za odrasle, 5,00 € za upokojence, 3,50 € za mladino in 14,00 € za družine, predšolski otroci in študentje Univerze v Mariboru pa imajo prost vstop.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.