16:20, sre, 3. Jul

Dan odprtih vrat v Vojašnici Vincenca Repnika v Slovenski Bistrici: To vam obljubljajo





Pridružite se 15. junija 2024 na Dnevu odprtih vrat v Vojašnici Vincenca Repnika v Slovenski Bistrici.

Odvil se bo celodnevni dogodek, ki bo obiskovalcem ponudil edinstven vpogled v delo Slovenske vojske, potekal bo vse od 9.00 do 17.00 ure.

Kaj lahko pričakujete?

Spoznavanje z vojaškim poklicem:
Spoznajte različne vojaške poklice in možnosti, ki jih ponuja Slovenska vojska. Vojaki vam bodo predstavili svoje delo in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Strelske aktivnosti:
Preizkusite svojo natančnost s streljanjem z zračno puško in airsoftom. Za vse ljubitelje streljanja bo to nepozabna izkušnja.

Vojaška kulinarika:
Poskusite vojaški obrok in obiščite mobilno pekarno, kjer boste lahko okušali sveže pečene dobrote.

Dinamične predstavitve:
Oglejte si statične in dinamične predstavitve vojaške opreme, oborožitve in vojaških vozil. Imeli boste priložnost tudi za vožnjo z vojaškimi vozili in tako doživeli vojaško življenje iz prve roke.

Na dogodku se bodo predstavile tudi sorodne organizacije, službe ter društva, ki negujejo domoljubje in vojaško tradicijo. Povežite se z njimi in izvedite več o njihovem delu.

Dan odprtih vrat je odlična priložnost, da se spoznate z delom Slovenske vojske, razmislite o vojaški karieri ali pa preprosto preživite zanimiv in poučen dan s svojo družino in prijatelji.

Ne zamudite!
Za več informacij obiščite spletno stran www.slovenskavojska.si. “Pridite in preživite dan z nami – obljubljamo vam, da bo to dan, ki si ga boste zapomnili!”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.