20:28, pon, 22. Jul

VIDEO: Nov bizaren primer, ženska stričevo truplo pripeljala na bankomat, da bi dvignila denar





“Posnetek jasno pokaže žensko, ki v invalidskem vozičku pred bankomat zapelje starca in za skeniranje uporabi njegov desni prst, da bi lahko dvignila denar. Starcu omahne glava in ženska pod njegov vrat podloži svojo roko, da bi ga podprla,” navaja svet24.si.

Paul je bil mrtev že dve uri, od tod tudi njegova okorelost, ko ga je ženska odpeljala v banko, da bi si prilastila njegova sredstva. “Zgrabila je zadnjo priložnost, da bi dvignila denar. Na banko je šla s truplom, nekaj minut simulirala, da je živ, se celo pretvarjala, da daje mu vodo, vzela pero in z njim podpisala dokument.” Tudi 42-letno mati šestih otrok so ujeli na kamero, zapišejo.

Na posnetku je vidno, kako je dala stricu vodo nekaj trenutkov preden je položila prste na pero, da bi poskušala podpisati bančni dokument.

“De Souza je v priporu pred sojenjem, sooča se z obtožbami o goljufiji zaradi razžalitve trupla in tudi poskusa kraje, še poroča Mailonline. Ali sta se v Braziliji zgodila dva podobna primera v katerih ženski uporabljata trupla za prilastitev denarja, zaenkrat še ni jasno,” še navajajo na svet 24.si.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.