07:28, sre, 3. Jul

FOTO in VIDEO: V Mariboru otroci navdušeno sprejeli Foksija, največjega navijača športnikov in športnic, ter z olimpijci zaprisegli





Tudi v Maribor je prišla slovenska bakla, ki potuje od občine do občine. Otroci, najmlajši športniki, ki so bili zbrani ob dvorani Luknja, so se še posebej razveselili Foksija, največjega navijača slovenskih športnic in športnikov, ter z njim zaplesali.

Slovensko baklo pa so prinesli vrhunski mariborski športniki, ki so že bili na olimpijskih igrah, in otroci iz več osnovnih šol ter drugi, ter jo predali mariborskemu županu Saši Arsenoviču. Po končanem prejemu bakle pa je bila v Luknji na vrsti še Branikova mini olimpijada.

Še preden so otroci iz več osnovnih šol in športniki, ki so že bili na olimpijskih igrah, prinesli do dvorane Luknja, je tja prišel Foksi, ki so ga navdušeno sprejeli. Poglejte, kaj so nam povedali, ko smo jih vprašali, zakaj jim je všeč.

S Foksijem so nato še zaplesali in zapeli. Nato je sledila olimpijska zaprisega, potem pa so se odpravili v Luknjo, kjer so branikovci zanje pripravili mini olimpijado v športih, ki jih sicer lahko trenirajo pri Braniku.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.