07:20, sre, 3. Jul

VIDEO: Mariborski otok nared za odprtje, tudi letos akcija “Karta za otroka”





Priljubljeno poletno kopališče Mariborski otok v upravljanju Športa Maribor iz Skupine JHMB bo prve kopalce v novi sezoni sprejelo v petek, 21. junija, ob 9. uri. Uradna otvoritev kopalne sezone s celodnevnim atraktivnim programom pa bo sledila dan pozneje, 22. junija, sporočajo iz Športa Maribor.

Na Mariborskem otoku, ki bo za kopalce odprt med 9. in 20. uro, bo ob osvežitvi v treh bazenih tudi v letošnji sezoni na voljo pester spremljevalni program; ta bo vključeval kreativne delavnice za otroke, lutkovne predstave, razne vodne animacije, otroški kino in nastope mladih DJ-ev, kot novost pa še kino pod zvezdami.

Kakšne bodo cene?

Cene vstopnic za Mariborski otok v novi sezoni ostajajo nespremenjene – odrasla celodnevna 6,5 EUR, otroška celodnevna 4,5 EUR, upokojenska 4,5 EUR, enotna vstopnica po 14. uri 4 EUR in večerna po 18. uri 2,5 EUR. Celoten cenik je dostopen na tej povezavi. V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Maribor tudi letos poteka akcija »Karta za otroka«, s katero omogočamo obisk kopališča otrokom iz socialno šibkih družin.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.