14:17, pon, 1. Jul

FOTO: Praznovanje 50-letnice Društva gospodinj v Vitomarcih





V nedeljo 30. julija, so člani Društva gospodinj v Vitomarcih skupaj s svojci praznovali jubilejnih 50 let delovanja. Ob tej priložnosti so članice in en član društva zanimiv in pester kulturni program, ki je navdušil vse prisotne.

Na prireditvi smo lahko uživali v petju članic, nastopu tamburašev ter folklornih plesih otrok. Posebej zabavni so bil komični igralski vložki s katerimi so povezovali program, ki je pošteno nasmejal obiskovalce.

Pomemben del dogodka je bila tudi podelitev priznanj članom. Zlate plakete so prejeli tisti, ki so v društvu že od samega začetka, medtem ko so druge članice prejele različna priznanja za svoje delo in prispevek k društvu.

Praznovanje ni minilo brez ročnih izdelkov, ki so jih ustvarile pridne roke članic društva. Celotna dekoracija, vključno s cvetjem iz krep papirja, je bila njihovo delo. Poleg tega smo se lahko posladkali z domačimi dobrotami, ki so jih pripravili.

Dogodek je bil lep prikaz bogate tradicije in ustvarjalnosti Društva gospodinj v Vitomarcih, ki že 50 let povezuje in bogati skupnost.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.