14:22, pon, 1. Jul

Razstava Red Bull Illume v Europarku





Na največji nakupovalni destinaciji severovzhodne Slovenije bo od jutri, 2. julija, do petka, 12. julija, na ogled na voljo edinstvena razstava Red Bull Illume.

Gre za svetovno razstavno turnejo, ki poteka že več kot desetletje in združuje neverjetno delo fotografov in ustvarjalcev vsebin z vsega sveta. Obiskovalci mariborskega Europarka bodo kmalu na osrednjem prireditvenem prostoru lahko občudovali 50 najboljših fotografij, ki prikazujejo največje svetovne podobe pustolovskih in akcijskih športov.

FOTO: Red Bull Illume

Razstava na inovativnih svetlobnih panojih

Red Bull Illume je največje svetovno tekmovanje v ustvarjanju fotografij s področja pustolovskih in akcijskih športov. Razstava prikazuje najbolj ustvarjalne in očarljive podobe na svetu, hkrati pa osvetljuje strast, življenjski slog in kulturo fotografov, ki so jih posneli. Biti okronan za skupnega zmagovalca Red Bull Illume med fotografi pomeni izjemno čast. Posebnost razstave je tudi to, da so fotografije nameščene na inovativnih svetlobnih panojih v velikosti 2 x 2 metra, ki kakovostnim fotografijam vdahnejo novo življenje. Razstavo v Europarku si skupaj s prijatelji in družino lahko ogledate brezplačno.

Za več informacij obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.