16:13, pon, 1. Jul

Nov poletni hit: Boštjan Dermol predstavlja novo pesem in videospot





Skladba ‘Za vedno’ je ena najbolj radoživih s prihajajočega albuma Q. Poletno obarvana žalostinka, zavita v upanje in nostalgijo preteklih morskih utrinkov nas popelje v poletne trenutke, objete v nostalgijo prijetnih spominov.

Boštjan Dermol, uspešen karizmatični pevec, ki je letos stopil na samostojno glasbeno pot, nekdanji frontman poprockovske zasedbe Nude, ob začetku poletja med poslušalce pošilja drugo pesem s svojega glasbenega prvenca ‘Q’. Album bo luč sveta ugledal jeseni, do takrat pa vas bo razvajal z globokimi besedili in izvirnimi videospoti.

Skoraj natanko dva meseca po izidu prve skladbe ‘Sonce’, ki je z izpovedno noto navdušila slovensko javnost, Boštjan Dermol predstavlja nov poletni hit ‘Za vedno’.

»V sebi nosi nostalgijo odhajajočega poletja, lepih spominov in upanja, da se še kdaj ponovi.«

Na koncu dni
je ostala le sol,
za vedno …
In misel nate in prazen stol,
za vedno …

Besedilo je Boštjanovo, glasbo je napisal Tomaž Trop – Maco, zvočno obliko in podobo pa je skladbi dal Jani Hace, ki je skupaj z avtorjema glasbeni producent.

»Ponosen sem, da pri tej drugi skladbi sodelujeta tudi Janijeva hči Izabela Hace na violini in Primož Velikonja na bobnih.«

Zgodba, katere zvočna podoba je bila posneta v treh studiih, pri Hacetu v Ljubljani, v Sobici v Celju in v Beartracks studiu v Štalcerjih pri Kočevju, sicer nosi širši pomen.

»Opeva večna prijateljstva, ki v nas puščajo sledi in jih v mislih ter spominih nosimo še dolgo, tudi, ko jih več ni. ‘Za vedno’ je zgodba o hrepenenju, upanju ponovitve, brezskrbnosti poletnih dni in skupaj prehojenih poti. Sladko kisla izkušnja spominov in veselja, da smo skupne trenutke in čas delili z osebami, ki so nam blizu in s katerimi nam je bilo nepopisno lepo.«

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.