05:24, sre, 3. Jul

Golob odhaja na nogometno tekmo Slovenija – Portugalska, ob tem se bo sestal tudi s portugalskim premierjem





Premier Robert Golob si bo danes ogledal tekmo Slovenija – Portugalska in se sestal s portugalskim premierjem Luísom Montenegrom, so sporočili z Urada Vlade RS.

Predsednik vlade Robert Golob bo namreč danes, 1. julija 2024, ob 17.30 odpotoval v Frankfurt, kjer si bo ogledal nogometno tekmo med reprezentancama Slovenije in Portugalske. Tekmo si bo ogledal skupaj s predsednikom vlade Portugalske republike Luísom Montenegrom, predsednikom Nogometne zveze Slovenije Radenkom Mijatovićem in predsednikom Portugalske nogometne federacije Fernandom Gomesom.

Pred tekmo je predvideno dvostransko srečanje obeh predsednikov vlad z delegacijama. Teme srečanja bodo obsegale možnost učvrstitve odličnih odnosov med državama s poudarkom na gospodarskem področju ter sodelovanje znotraj skupine MED9 s poudarkom na razmerah na Bližnjem vzhodu in migrantski problematiki. Premier Golob se bo srečal tudi z županom mesta Frankfurt Mikom Josefom, sledil bo vpis v Zlato knjigo gostov mesta Frankfurt. V Ljubljani bo pristal predvidoma ob 1.10.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.