13:29, čet, 4. Jul

V soboto bo v Radencih rekreativni turnir v odbojki na mivki





V soboto, 6. 7. 2024, bo v Radencih rekreativni turnir v odbojki na mivki.

Mladinsko društvo Vrelec Radenci pripravlja v soboto na športnih igriščih za Osnovno šolo Kajetana Koviča Radenci rekreativni turnir mešanih trojk v odbojki na mivki. Zbor ekip in žreb bo ob 9.30, pričetek turnirja bo ob 10. uri. Sistem tekmovanja bodo prilagodili glede na število prijavljenih ekip. Maksimalno število ekip je 12. Pravila tekmovanja: ekipa je lahko sestavljena iz 3 igralcev in 1 rezervnega igralca; med igro mora biti na igrišču vedno vsaj ena ženska; igra se po uradnih pravilih odbojke na mivki. Ob tem imajo tudi prijavnino in nagradni sklad za prvo, drugo in tretje mesto. Prijave zbira Mitja na telefonski številk 040 317 422.

Že ves teden pa imajo v sklopu Rekreakcije tudi popoldanske športne vadbe, namenjene vsem generacijam. V ponedeljek so imeli intervalno vadbo, v torek crosstime vadbo, v sredo zumba fitnes, v četrtek, torej danes, pa bo ob 18. uri bodyart. Vse vadbe so na športnih igriščih za OŠ Kajetana Koviča Radenci, v primeru dežja pa v športni dvorani. Odvilo pa se je tudi nekaj turnirjev, tako so že imeli pikado, kartanje šnopsa, beerpong, penale, met trojk in suvanje krogle.

Poskrbeli so tudi za otroke, tako danes kot jutri imajo na športnih igriščih OŠ Kajetana Koviča Radenci v dopoldanskem času delavnice za otroke.

Dogaja se pravzaprav veliko, celoten program, tudi večerni, lahko spremljate na Facebook strani Rekreakcija in Radenska noč 2024 TUKAJ.

Poročali pa smo že, da bo v sklopu Rekreakcije in Radenske noči tudi Radenska noč, ki bo poskrbela za dva večera koncertov odličnih glasbenih skupin v amfiteatru.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.