23:32, pon, 8. Jul

Slovenska reprezentantka napovedala, da po OI končuje športno pot





Kapetanka rokometašic Krima Mercatorja in dolgoletna slovenska reprezentantka Barbara Lazović po olimpijskih igrah v Parizu končuje športno pot, so na spletni strani potrdili pri klubu.

“S cmokom v grlu in veliko ponosa v srcu se poslavljamo od kapetanke. Njeno ime bo za vedno zapisano v zgodovino RK Krim Mercator, saj je s svojo igro, predanostjo in osebnostjo zaznamovala klub in slovenski rokomet. Barbara, hvala za vse,” so med drugim zapisali pri Krim Mercatorju.

Bizeljanka je rokometno pot začela v domačem klubu, Krimovkam pa se je pridružila leta 2007, takrat še z dekliškim priimkom Varlec.

Z reprezentanco nanizala izjemne uspehe 

V svoji karieri je v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju v barvah Krima Mercatorja dosegla 232 golov, nasploh pa se je med strelke vpisala več kot 540-krat. Tudi kot članica makedonskega Vardarja in romunske CSM Bukarešte.

Barbara Lazović je uspehe nizala tudi z reprezentanco, s katero je nastopila na številnih evropskih in svetovnih prvenstvih. Prav za konec kariere pa bo igralka s številko 25 na zadnji strani dresa prvič nastopila tudi na olimpijskih igrah.
VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.