04:37, tor, 23. Jul

VIDEO: Ste že ujeli v uho pesem “Ana iz Pirana”? Dvojec 2B jo je premierno predstavil na Melodijah morja in sonca





Poletno vzdušje je na vrhuncu, slovenska obala pa je epicenter najnovejše pesmi dvojca 2B “Ana iz Pirana”. Gre za energično in poletno funky pesem, ki je osvojila srca poslušalcev s svojim živahnim ritmom in nalezljivo melodijo. Pesem je bila premierno predstavljena na festivalu Melodije morja in sonca v avditoriju Portorož.

Duet 2B in odlična mlada plesalka Taia S. so na Melodijah morja in sonca poskrbeli za pravo glasbeno in plesno, poletno evforijo, v kateri je z njimi v refrenih plesal celoten Avditorij.

In kaj sta povedala Primož in Gašper? Primož: “Pesem Ana iz Pirana je resnična zgodba, ki jo napisal Gašper, ko je po koncertu v Piranu, skočil do šanka po pijačo in tam spoznal simpatično natakarico. Besedilo je ostalo zabeleženo v njegovem telefonu pod naslovom Ana iz Pirana.” Gašper pa dodaja: “Ker sva imela v arhivu eno poletno funky glasbeno podlago, brez besedila, me je Primož izzval, naj mu povem kaj več o tistem večeru, ker se mu zdi, da bi bila kombinacija obojega super komad za MMS.”

Besedilo pesmi pripoveduje zgodbo o očarljivem srečanju v kavarnici ob morju. Vrstice kot “Lepa je kot iz reklame, ognjemet v mojih mislih zaneti” in “Z močjo tramontane, v meni cel svet zavrti” slikajo začaranost nad Ano. Pesem razkriva mešanico samozavesti in humorja, ki sta jo 2B spretno zavila v poletno popevko, za katero menita, da bo zagotovo ostal v ušesih.

Gašper in Primož Mihelič sta poskrbela za glasbo, besedilo, prav tako tudi aranžma. Za produkcijo, mix in mastering pa Primož.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.