05:07, tor, 16. Jul

VIDEO: Ante Šimundža pred odhodom NK Maribor v Bolgarijo: Ekipa Boteva je zahtevna ekipa, ki je z novim stadionom dobila novo energijo.”





Ekipa NK Maribor se v sredo zjutraj odpravlja z graškega letališča v Bolgarijo. Danes pa so predstavniki NK Maribor na novinarski konferenci predstavili odprtje sezone 2024/25 in kako so pripravljeni na prvo tekmo 1. kroga kvalifikacij za UEFA Europa League proti Botevu.

Stipe Jerič je uvodoma povedal, da se jutri odpravljajo v Bolgarijo, sama tekma pa bo v četrtek. Besedo je prevzel Sven Šoštarič Karič, ki je dejal, da so skupne priprave v Moravskih Toplicah zbližal ekipo, hkrati pa, da so videli, kako se lahko ujamejo z novimi člani vijolične ekipe nogometašev. Med drugim je tudi ocenil žreb ekip, s katerimi bodo igrali, in tudi kako so se pripravili nanje. Kasneje je prišel še trener NK Maribor Ante Šimundža, ki je najprej povedal več o pripravah na bolgarski izziv, ki ga je Jerič ocenil kot dobrega. Šimundža dobro pozna ekipo Boteva, pravi, da je zahtevna ekipa, ki je z novim stadionom dobila novo energijo.

Prisluhnite celotni novinarski konferenci:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.