10:25, tor, 23. Jul

Šport Maribor predal »Karte za otroka« Zvezi prijateljev mladine Maribor





Včeraj je podjetje Šport Maribor iz Skupine JHMB v sklopu svoje družbeno odgovorne iniciative predalo prvi paket vstopnic za kopanje na Mariborskem otoku Zvezi prijateljev mladine Maribor. Vstopnice je v imenu podjetja predal pomočnik direktorja Tomi Prosnik, prejela jih je Mateja Koler, koordinatorica dejavnosti pri Zvezi prijateljev mladine Maribor.

“Srečni smo, da lahko otrokom omogočimo prijetne in aktivne poletne dni na kopališču Mariborski otok in jim omogočimo dostop do vodnih užitkov,” je ob predaji vstopnic dejal Tomi Prosnik in dodal: “Upamo, da bodo otroci uživali v poletnih radostih in se s tem tudi aktivno preživljali prosti čas.”

Nepozabne počitnice za otroke, ki si tega sicer ne bi mogli privoščiti 

Mateja Koler se je ob prevzemu zahvalila podjetju Šport Maribor: “Te vstopnice pomenijo veliko za otroke, ki si kopanja drugače ne bi mogli privoščiti. Vaša donacija bo številnim otrokom omogočila nepozabne počitnice in jim ostala v lepem spominu.”

Posebej označene vstopnice, ki so jih poimenovali »Karta za otroka« je možno kupiti na blagajni kopališča Mariborski otok do sredine avgusta. Poleg vstopnic za kopanje, je v sklopu dobrodelne akcije možno kupiti tudi vstopnice za drsanje, ki bodo od septembra dalje in vse do konca leta na voljo na blagajni Kopališča Pristan.

Šport Maribor tako vabi vse, da se pridružijo poletnim aktivnostim in izkoristijo lepo vreme za osvežitev in zabavo. Mariborski otok ponuja številne možnosti za sprostitev, plavanje in druženje, kar je odlična priložnost za kvalitetno preživljanje prostega časa z družino in prijatelji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.