10:14, tor, 23. Jul

Umrl znan hollywoodski igralec





Umrl je Benji Gregory, najbolj znan po svoji vlogi v televizijski seriji ALF, kjer je zaigral fantka po imenu Brian Tanner.

Star je bil 46 let. Kot poroča TMZ, so igralca našli mrtvega v njegovem avtomobilu na parkirišču pred banko v mestu Peoria v zvezni državi Arizona. Zvezdnikovi bližnji verjamejo, da je ta pred smrtjo šel položit denar na svoj račun, nato pa v avtu zaspal.

Pri 46 letih je v Arizoni umrl Benji Gregory, nekdanji igralec, ki je še kot otrok zaslovel v humoristični seriji Alf. Da je umrl, je prek Facebooka sporočila njegova sestra, ki je razkrila, da so ga mrtvega našli v avtomobilu, kjer naj bi zaspal in umrl zaradi vročinskega udara. Ob njem so mrtvega našli tudi njegovega psa.

Zapustil je Hollywood

Gregory je v seriji Alf igral Briana, najmlajšega člana družine Tanner, s katero je živel dlakavi vesoljček. V 80. in 90. letih je gostoval tudi v vrsti drugih televizijskih serij, ob tem se je ukvarjal s sinhroniziranjem animiranih produkcij. Pozneje je zapustil Hollywood, leta 2003 se je pridružil ameriški mornarici in se izobraževal v meterologiji ter oceanografiji. Leta 2005 je zaradi zdravstvenih težav mornarico zapustil, leto pozneje se je poročil.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.