21:35, pon, 22. Jul

Zlatko sporočil Challetu Salletu, kaj se bo zgodilo, če ne umakne nove pesmi, iskati si je šel tudi neprebojni jopič





Challe Salle se je včeraj s pesmijo Tata odzval na Zlatkotovo z naslovom Klepc laže, kot smo že poročali.

V spotu je Challe javnost spomnil na Zlatkovo afero, ko je na nekem javnem dogodku nespoštljivo ravnal s slovensko zastavo. Poudaril je, da ima čisto vest in da je “provokatorju” Zlatku potekel rok trajanja ter da ga javnost posluša samo takrat, kadar se spravi nanj. Raper, v spotu oblečen v neprebojni jopič, zapoje tudi ‘prišel sem po kamate, pripravite zame pare vse’ in ‘iskreno brate, poščijem na tvoje plate se’.

Šel je po neprebojni jopič

Zlatku se je ta verz in Challetova podoba očitno zdela smešna, zato se je odpravil v trgovino po neprebojni jopič, kar je objavil na svojem družbenem omrežju: “Evo družba, prišel sem tukaj po en neprebojni jopič. To je to?” je vprašal prodajalca. “Nobene kamate (obresti, op. a.)?” Prodajalec mu je odgovoril: “Nič,” nakar se je Zlatko poslovil.

Zlatko je Challetu Salletu od objave nove pesmi dal 24 ur, da “izbriše to sramoto”. Sicer, kot je najavil ob 15. uri prihaja njegova nova pesem. Zlatko je še dodal, da meni, da je Challetova pesem sramota za rap glasbo: “Je poln napuha in kontradiktoren. To bo zadnji žebelj v krsto. Mene tako ali tako nobeden ne posluša, ker ne delam in sem amater.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatan Čordić (@zlatko585)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.