06:21, tor, 23. Jul

Slovenski policisti ponoči obravnavali dva primera vožnje v napačni smeri





Koprski policisti so v petek ponoči obravnavali dva primera vožnje v napačni smeri. Voznik belega kombija je peljal skozi predor Markovec proti Kopru po napačnem smernem vozišču, voznica osebnega avtomobila pa je v nasprotno smer zapeljala pred predorom. Policisti morebitne očividce obeh dogodkov prosijo za pomoč.

V operativno komunikacijskem centru so ponoči ob 2.54 prejeli klic očividca, da bel kombi pelje po cesti skozi predor Markovec od Izole proti Kopru po napačnem smernem vozišču. Koprski policisti so kombi zaustavili pri Kopru in 51-letnemu vozniku odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je v litru izdihanega zraka pokazal 0,85 miligrama alkohola. Voznika obravnavajo zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje.

Zaradi tega dogodka so predor Markovec zaprli in takoj zatem so policist opazili 44-letno voznico osebnega avtomobila, ki je obrnila pred rdečo lučjo ter zapeljala v nasprotno smer. Odvzeli so ji vozniško dovoljenje, sledi ji obdolžilni predlog.

Policisti vse, ki so oba voznika opazili med vožnjo v nasprotno smer in so bili pri tem ogroženi, prosijo, da to čim prej sporočijo na telefonsko številko 113.
VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.