06:26, tor, 23. Jul

20-letni Slovenec umrl v splitski bolnišnici, tja je bil prepeljan iz festivala Ultra





V splitski bolnišnici je umrl 20-letni Slovenec, ki so ga ponoči pripeljali s festivala Ultra. Sumijo, da je na dogodku vzel preveliko količino droge.

Net.hr poroča o smrti Slovenca, ki se je na hrvaškem udeležil festivala Ultra. 20-letni moški je umrl v splitski bolnišnici, kamor so ga ponoči pripeljali s festivala.

Kot je povedala bolnišnica, je imel Slovenec ob prihodu v bolnišnico težave z dihanjem. Kljub trudu zdravnikov moškega niso mogli rešiti. Sumijo, da je na festivalu vzel prevelik odmerek droge.

V splitski bolnišnici so povedali, da so drugi večer festivala Ultra sprejeli 11 pacientov, devet tujih državljanov in dva Hrvata.

“Večinoma je šlo za zastrupitve in lažje kirurške poškodbe. Od 11 jih je bilo deset odpuščenih na domače zdravljenje. En bolnik, slovenski državljan (20), je bil sprejet z življenjsko ogrožajočimi znaki zastrupitve z alkoholom in prepovedanimi substancami. Žal se je ponoči  stanje kljub vsem naporom v obliki intenzivnega zdravljenja še poslabšalo,” so za Net.hr sporočili iz bolnišnice v Splitu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.