05:01, tor, 16. Jul

Trije ptujski golfisti so zaigrali za reprezentanco Slovenije





Članska in mladinska reprezentanca Slovenije sta tekmovali v Krakovu na evropskem ekipnem prvenstvu divizije 1. Iz Golf kluba Ptuj je v članski reprezentanci igral Jan Hribernik, v mladinski pa sta igrala Luka Šamec in Tine Lah Mršek.

Vsi trije so dobro odigrali na Poljskem. Člani so na koncu zasedli osmo mesto med desetimi reprezentancami, mladinci pa so bili šesti, poroča PeTV.

Teniški fokus je bil v svetu v teh dneh usmerjen v Wimbledon, kjer je med moškimi zmagal Španec Carlos Alcaraz. Teniški fokus v Sloveniji pa je bil v minulem tednu usmerjen na Litija Open 2024. Na tem turnirju je zabeležil kar pet zmag član Teniškega kluba Terme Ptuj Filip Jeff Planinšek. Prebil se je iz kvalifikacij do četrtfinala, kjer ga je z izidom 6 : 7, 6 : 3 in 2 : 6 premagal Italijan Luca Castagnola.

Maribor v soboto in nedeljo gosti državno prvenstvo v atletiki za starejše mladince. Na Atletskem stadionu Poljane dobro nastopajo predstavniki Atletskega kluba Ptuj, ki so osvojili nekaj medalj.

Zaradi slabega vremena je v soboto odpadla prijateljska pripravljalna nogometna tekma med Dravo in Zavrčem, poroča PeTV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.