04:21, tor, 23. Jul

Nova nogometna šola na Ptuju





Svež veter v otroškem in mladinskem nogometu na Ptuju. “Veseli smo, da lahko seznanimo vse ljubitelje otroškega in mladinskega nogometa, starše in lokalno skupnost, da se na pobudo staršev, trenerjev in drugih simpatizerjev nogometa na Ptuju odpiramo vrata nove nogometne šole Intera Drava.”

V nogometni šoli Intera Drava začenjajo z najmlajšimi selekcijami, v katere bodo vključeni otroci od 5. do 13. leta starosti. Treningi bodo potekali usklajeno z drugimi nogometnimi ekipami na igriščih Mestnega stadiona Ptuj ali v bližnji okolici, pod vodstvom skrbno izbranih in izkušenih trenerjev. V prvih fazah se bomo posvetili celostnem razvoju motoričnih in nogometnih sposobnosti, udeleževali se bomo domačih in mednarodnih turnirjev, pa tudi tekmovanj na lokalni ravni v okviru MNZ Ptuj.

V naslednjih petih letih želijo ustvariti eno najboljših nogometnih šol v Sloveniji

“Z novo nogometno šolo pišemo zgodbo, ki se razlikuje od tistih, na katere smo bili navajeni v preteklosti. Vse preveč je bilo zgodb, ko so se ob razpadu članskih ekip ali finančne insolventnosti mladi igralci razbežali v okoliške klube in tako izgubili svoje nogometne prijatelje. Nogometna šola Intera Drava se bo ukvarjala izključno z otroškim in mladinskim nogometom in tako ne bo odvisna od uspeha ali finančnega stanja članskega nogometa. O članskem nogometu ne razmišljamo, saj na Ptuju že obstaja klub s primarnim interesom v članskem nogometu,” so zapisali v sporočilu za javnost.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.