14:24, tor, 16. Jul

Pestro dogajanje v Vuzenici: Vuzeniški dnevi prinašajo obilo dobre glasbe in zabave





Od 9. do 18. avgusta 2024 bo v Vuzenici potekalo praznovanje, ki bo vključevalo pester program za vse generacije. Organizatorji so pripravili vrsto dogodkov, ki obljubljajo nepozabne trenutke za vse obiskovalce. Tukaj je pregled glavnih dogodkov letošnjega programa.

9. avgust 2024, ob 20.00 – Otvoritveni večer

Letošnje Vuzeniške dneve bo otvorila Vaška godba Vuzenica, ki bo poskrbela za pravo glasbeno vzdušje. Sledila bo legendarna slovenska glasbena ikona Oto Pestner, ki bo s svojim izjemnim glasom popestril večer. Za konec pa bodo na oder stopili še Rock Partyzani, ki bodo poskrbeli za energičen zaključek prvega večera.

10. avgust 2024, ob 20.00 – Glasbeni večer z Ines Erbus in DJ Ukacem

Drugi dan prireditve bo nastopila priljubljena pevka Ines Erbus, ki bo s svojimi hiti razveselila mlajšo in starejšo publiko. Za glasbeno zabavo bo poskrbel tudi DJ Ukac, ki bo obiskovalce navdušil z odličnim izborom glasbe.

14. avgust 2024, ob 20.00 – Večer z Mambo Kings

Sredi tedna bodo Vuzenico obiskali Mambo Kings, ki so znani po svojih energičnih nastopih in plesnih ritmih. Njihov koncert obljublja vrhunsko zabavo, ki bo razveselila vse ljubitelje latino in pop glasbe.

17. avgust 2024, ob 20.30 – Čuki na odru

Za pravo domačo vzdušje bodo poskrbeli priljubljeni Čuki. Njihovi hiti, ki so zaznamovali slovensko glasbeno sceno, bodo zagotovo privabili množico oboževalcev vseh generacij.

18. avgust 2024, ob 16.00 – Zaključni koncert s Triom Rudija Breznika

Vuzeniški dnevi se bodo zaključili z nastopom Tria Rudija Breznika, ki bodo s svojim prepoznavnim zvokom zaključili to čudovito prireditev. Popoldanski koncert bo prava priložnost za sproščeno druženje ob dobri glasbi.

Za več informacij o programu in spremljevalnih dogodkih obiščite uradno spletno stran Vuzeniških dni ali njihove družbene profile

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.