17:36, pon, 22. Jul

FOTO in VIDEO: Sinoči je na idiličnem trgu Ptujske Gore nastopila Maja Keuc





Včeraj zvečer je na izjemnem trgu Ptujske Gore, tik pod cerkvijo, nastopila odlična Maja Keuc, ki je na koncertu zapela pesmi svojega zadnjega albuma Sončnice. Na njem so pesmi v slovenščini, naslovna pesem pa govori o optimizmu in dobri volji. Trg je bil poln, kar je prineslo tudi dobro voljo članom in članicam Turističnega društva Ptujska Gora, soorganizatorjem Majinega koncerta.

Maja Keuc je bila vesela, da je vreme zdržalo in da koncerta ni bilo treba prestaviti v dvorano. Ne nazadnje prizorišče na prostem je tisto, ki prinese še dodatno magičnost. Povedala je, da bo zapela pesmi zadnjega albuma, ki nosi naslov po pesmi Sončnice. Izpostavila je, da je tako želela, da je cel album tak, da prinaša upanje in obračanje k svetlobi, tako kot to naredijo sončnice.

Ob tem pa tudi, da je bila na odru, lahko rečemo, njena dnevna soba, saj so postavili gor nekaj luči, rož in drugega, kar sodi v dnevno sobo, torej v dom.

Zaupala je tudi, kaj pripravlja čez poletje.

Miran Senčar, podpredsednik TD Ptujska Gora, je dejal, da so veseli, da so tudi letos postali soorganizator koncerta Maje Keuc, to je bil namreč uvodni koncert Festivala Arsana, ki se sicer odvija na Ptuju. To pa pravzaprav ni edini dogodek Turističnega društva Ptujska Gora letos. Senčar je naštel še več prireditev, ki jih bodo pripravili.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV, tu pa si lahko pogledate še nekaj utrinkov s koncerta.

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.