22:14, pon, 22. Jul

VIDEO: Zmelkoow so izstrelili nov singel ‘Pismo komarju’





Zmelkoow so izstrelili nov singel ‘Pismo komarju’, ki obravnava perečo in aktualno problematiko sobivanja ljudi in žuželk. Ali se bomo pobijali in na dolgi rok uničili sebe in Zemljo ali bomo sodelovali? Za ravnovesje smo pomembni vsi!

Poletje prinaša številne radosti in muke, med katerimi je tudi brenčanje okoli ušes (v nočnem času). Okoljsko neosveščen in brezčuten posameznik v tovrstnih situacijah seveda takoj seže po ‘pipsu’ in napolni prostor s pesticidi, Zmelkoow (ekološko naravnani ljubitelji živali!) pa predlagajo bolj sonaravno rešitev – ploskanje. In darovanje krvi!

“Navdih za pesem oz. predlogi rešitev, ki jih v njej podajajo, so Zmelkoow dobili pri starodavnih metodah zdravljenja s pijavkami, kjer je šlo za tipično win-win situacijo, ko je na koncu človek zdrav in žival sita. Predlagajo, da bi poleg fontan piva in vina tako postavili manjše fontane krvi, ki bi zadovoljevale potrebe naših malih (potencialnih) prijateljev (zaenkrat pa še nasprotnikov). Ideja je zaenkrat še v fazi testiranja, tako da predlagamo, da se v vmesnem času poslužujete sonaravnega in moralno spodbudnega aplavdiranja letalskim vragolijam teh malih bitij, ki te dni brenčijo okoli nas,” so zapisali v sporočilu za javnost.

Za pesem so Zmelkoow posneli tudi špica video z Luko Jurinčičem in ekipo, kjer je končno (končno!!!) dobil vlogo glavnega igralca basist Žare. Zmelkoow zdaj upajo, da bo njegova kri komarjem teknila bolj. Avdio skladbe so Zmelkoow sicer posneli z Gabrom Radojevićem, mix je naredil Andrea Flego.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.